Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Volvo GTO:s tidigare platschef tar plats i koncernledningen

Jens Holtinger har utsetts till chef för Volvos globala organisation för lastbilsproduktion och medlem av Volvos koncernledning. Han var under fyra år platschef på Volvo GTO i Skövde.

Jens Holtinger var under fyra år, mellan 2012 till 2016, platschef på Volvo GTO i Skövde. Idag arbetar han som ansvarig för lastbilsproduktionen i Europa och i Brasilien. 

Nu har Jens Holtinger utsetts till chef för Volvos globala organisation för lastbilsproduktion och medlem av Volvos koncernledning, uppger Volvo Group i ett pressmeddelande. Han ersätter Jan Ohlsson som efter en lång karriär går i pension.

Jens Holtinger, född 1970, började sin karriär inom Volvokoncernen 1995. Han har internationell erfarenhet och har haft en lång rad positioner, bland annat som fabriksansvarig i Gent, Belgien, Skövde och Tuve, Sverige. Han tillträder sin tjänst den 1 oktober, 2020.