Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktor Ekbom förlänger med Frölunda

SM-guld och CHL-titel under sin första säsong. Nu står det klart att Viktor Ekbom har förlängt sitt kontrakt med Frölunda Indians till våren 2023.

Falköpingsfostrade Viktor Ekbom, 30, kunde knappast ha fått en bättre debutsäsong i Frölunda Indians. Efter att han anlänt från Örebro HK inför den senaste säsongen vann han och Frölunda såväl SM-guld som CHL-titeln direkt.

Nu står det klart att den tidigare Falköping Blue Riders- och Skövde IK-utvecklade spelaren stannar i Frölunda ett tag till. Via sin hemsida meddelar Göteborgsklubben att Ekbom och klubben är överens om en förlängning av kontraktet till våren 2023.

– Viktor är en viktig och bärande spelare för oss defensivt. Han har utvecklats under sitt dryga år hos oss och är en kille med bra karaktär, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida.

– Jag är väldigt glad att jag får stanna här, det är här jag vill vara. Frölunda är en inspirerande miljö och jag utvecklas fortfarande, kommenterar Ekbom sin kontraktsförlängning.