När vi pratade med var de osäkra på hur deras buskis skulle tas emot.

Det är alltid svårt att veta och det fanns en del mått av förväntan på det, i och med sakerna vi gjort tidigare på Youtube, berättar Jon Lönn, regissör och skådis i Kass humor.

Man kan inte göra humor som tilltalar alla och vi gör ju bara humor som ligger nära oss, men vi har absolut fått ett bra gensvar. Det är otroligt kul att folk har uppskattat det, från de minsta som precis börjat lära sig prata till de äldre. Det är skitroligt att träffa på barn som säger våra repliker.

Det är nog fler som känner igen oss, såklart. Vi har haft en ganska bred publik även tidigare, men här når ju ännu bredare. Jag är däremot den som kommer lindrigast undan, eftersom jag är med minst och inte ska vara så rolig. Jag tycker lite synd om de andra, de kan nog få stå ut med ett och annat.

Folk ropar efter dem, vrölar på Mcdonalds och frågar om de har hönor. Vi tycker ju däremot att det är så himla kul att vi kan verka och jobba här nere, liksom verkligen få göra humor på schlätta där vi känner att vi har mycket stöd.

SVT har uppskattat det här, men mer än så vet vi inte. Får vi göra mer så vill vi självklart göra det.

Det vi däremot vet är att vi ska försöka få ut något på Youtube-kanalen. Kanske några musikvideor, men vi vet inte riktigt vad det blir. Inget är riktigt bestämt än.

Jag kan väl bara säga att vi alla är jäkligt glada över att det fått ett så varmt mottagande. Vi gör ju jävligt dum humor, det får man faktiskt säga, och vi är inga proffs-skådespelare heller. Att folk har överseende med det och kan glädjas både åt och med oss, det är vi alla jäkligt glada för, säger Jon Lönn från Kass humor.