Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Välgörenhetslopp för FN drar igång på torsdag

FN; s jämställdhetsorganisation UN Women Sverige bjuder in till ett motionslopp på distans under hösten med premiär den 25 september. Loppet är fem kilometer och alla, det vill säga män, kvinnor, unga, gamla, med rullstol, med barnvagn, med stavar, kan delta i sin egen takt.

UN Women Skaraborg passar på att inför premiären av HeForShe-run välkomna de som vill att på behörigt coronaavstånd springa, jogga eller gå runt Karstorpssjön i Skövde. Starten sker vid Skövde AIK:s klubbstuga vid Lillegården.

Intäkterna går till UN Women Sveriges arbete att förhindra och förebygga våld mot kvinnor och flickor samt HeForShes arbete värdegrundsfrågor.

-Vi hoppas att många hörsammar vår uppmaning och hälsar alla varmt välkomna att delta på sitt eget sätt i detta viktiga välgörenhetslopp, säger Monica Green, ordförande i UN Women Skaraborg.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Skövde Nyheter Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel