Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två fick årets Hjulklapp från Skaraborgsklubben M Sverige

Ann-Charlotte Eriksson och Harald Bouma har fått årets Hjulklappar 2019 från Skarborgsklubben M Sverige.

Ann-Charlotte Eriksson, jobbar på Trafikverket. Hon är projektledare för planering av ombyggnad av väg 49 för bättre infrastruktur och högre trafiksäkerhet i Skaraborg. Harald Bouma i sin tur jobbar med vätgasprojekt i Mariestad i syfte att skapa ett hållbart samhälle. Mariestad spelar nu en betydande roll med vätgasproduktion för bilism.

De båda fick diplom, blommor och julklappar av klubbens ordförande Ulla-Britt Hagström och vice ordförande Bertil Andersson vid en tillställning på tisdagskvällen.

Samlingen besöktes även av Caroline Drabe, ny VD för M Sverige. Hon berättade om behovet av en stark konsumentorganisation och delgav den församlade skaran sina framtidsvisioner för M Sverige, som också har flera internationella kontakter.

– Utveckling sker för att ge medlemmarna mera värde för sin medlemsinsats. M försäkring är en viktig del av verksamheten, för att ta ett exempel på ett konkret medlemsvärde, uppger Ulla-Britt Hagström efter mötet.