Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storvinst för tre Skövde-systrar

De brukar göra allt tillsammans. Så också när de köpte en Trisslott och nog fungerade det. Systrarna Marina, Tina och Camilla från Skövde skrapade hem en kvarts miljon i vinst.

Det var efter tvådagars shopping tillsammans i Ullared, som trion bestämde sig för att köpa en Trisslott. Skrapningen fördelades lika mellan de tre systrarna och spänningen var hög. När de såg vad de hade skrapat fram kunde de inte tro sina ögon.

– Vi kunde inte tro det var sant. Att hålla tillbaka glädjetjuten var totalt omöjligt, berättade Marina för Svenska Spels vinnarkommunikatör Liselotte Fondelius.

Vinsten tog dem raka vägen till TV4 studio i Stockholm där de fick skrapa en lott i direktsändning. Det blev Marina Gustavsson som fick äran att skrapa lotten i tv, men de andra två systrarna fanns med som moraliskt stöd.

De bestämde också gemensamt att de skulle välja lotta nummer elva, räknat bakifrån.

– Det är vi helt eniga om, det var den 11:e maj vi skrapade lotten tillsammans, förklarade Marina.

Det var också ett bra val. Marina skrapade fram 250 000 kronor och fick applåder från systrarna följt av kramkalas.

Nu ska syskontrion fundera över hur de spenderar det oväntade tillskottet till kassan på bästa sätt.

– Vi kommer att dela lika. Vi kommer absolut att göra något kul för pengarna. Vi brukar hitta på saker tillsammans, säger Marina.