Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort bildspel: En fest för smaklökarna

Vin, ost, oliver och annat gott stod på borden när vin- och delikatessmässan återigen öppnade portarna. – Det är kul att få pröva nya sorter, menade Annika Wallgren och Viktoria Larsson.

Liksom för flera andra besökare var första gången de besökte vin- och delikatessmässan på Valhall i Skövde kulturhus. Men det är inte första gången som evenemanget hålls. Faktum är att det nu efter åtta år hunnit bli något av en tradition.

– Det är väldigt trevligt när det ordnas någon sådant här, menade Annika Wallgren och smuttade på vinet.

Och just att få prova många olika och kanske nya sorters vin, rött, vitt, rosé eller champagne, det lockar många. Plus att det är en trevlig tillställning, konstaterar Jenny Larsson och Liselott Eriksson.

– Jag gillar champagne och förra året hittade jag en väldigt god sort som jag sedan beställde. Tyvärr är den leverantören inte här i år, förklarade Jenny Larsson.

Vid bordet intill satt Viveca och Krister Stenestam samt Ingela och Göran Johansson, som fyndat flera godsaker.

– Ja, ostarna var en positiv överraskning, menade de.

De italienska delikatesserna uppskattades också.

– Det märks att det är skillnad när det är handgjort, menade Krister Stenestam.

LÄS MER: Så testar du vinet på bästa sätt - arrangörerna visar