Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter inställda besöket – statsministern besöker Skara

Måndag den 18 november besöker Sveriges statsminister Stefan Löfven Skaraborg. Det blir två stopp. Ett i Tibro och ett i Skara där han besöker Julas huvudkontor och centrallager.

Statsministerns besök sker i samband med den ”starka samhället-turnén” som statsministern genomför under tre dagar, skriver Socialdemokraterna i Skaraborg i ett pressutskick.

Stefan Löfven skulle egentligen besöka Skara i somras, men på grund av ett extrainsatt möte med Europeiska rådet i Bryssel var han tvungen att ställa in det planerade besöket. Då hoppades man få hit statsministern i höst istället, nu är ett datum för besöket alltså satt.

– Då statsministern tvingades ställa in besöket som var planerat i somras på grund av ministerrådets förlängda möte så känns det extra bra att han besöker Skaraborg nu istället. Vi är väldigt glada att få välkomna statsministern och ge honom möjlighet att besöka två intressanta verksamheter i Skaraborg, säger Carina Ohlsson vice distriktsordförande för Socialdemokraterna i Skaraborg i ett pressmeddelande.

I Tibro gör statsministern ett besök på Bonargårdens äldreboende. Under eftermiddagen väntar sedan ett besök på Julas huvudkontor och centrallager i Skara.