Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spanska medaljer till Skövde TKD

Skövde Taekwon-Do deltog förra helgen i den internationella tävlingen Malaga Open i Spanien. Det blev inte mindre än nio medaljer till Skövde. – En mycket bra prestation av vår unga tävlingstrupp, konstaterar tränaren Petra Dydiszko.

Lördagen den 2 november deltog Skövde TKD i tävlingen Malaga Open i Spanien. En internationell tävling där flera hundra tävlande från Spanien, Argentina och Sverige deltog.

Skövde hade nio tävlande på plats som tillsammans med sina coacher gjorde sitt allra yttersta på tävlingsmattan. Med en del riktigt bra insatser och, som det brukar vara på tävlingar, med lite tur och otur avslutade man tävlingen med nio medaljer fördelade på tre guld, ett silver och fem brons (se faktaruta nedan).

– Våra tävlande presterade mycket bra och vi ser att träningen ger resultat och att vi är på rätt väg, säger tränaren Petra Dydiszko.