Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snabbmatskedjan nyöppnar i Skövde efter renovering - lovar bättre burgare

Idag öppnar McDonald’s Norrmalm i Skövde. Restaurangen har genomgått en renovering som innebär ett nytt beställnings- och tillagningssystem där maten lagas på beställning. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

McDonald’s Norrmalm är en av landets restauranger som har fått nya digitala beställnings- och tillagningssystem installerade. Under 2020 räknar McDonald’s med att samtliga 200 restauranger ska ha det nya systemet. Med de nya digitala beställningskioskerna tillagas maten direkt vid beställning vilket ska minska matsvinnet och ge nylagad mat.

– Smakupplevelsen är alltid i fokus för oss. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling för framtidens restaurangupplevelse och börjar tillaga burgaren vid beställning, för ännu bättre burgare och minskat svinn, säger Peter J Malmsten, operativ chef, McDonald’s Skövde, Norrmalm, i pressmeddelandet.

Restaurangen har i samband med renoveringen också möjlighet att erbjuda gäster bordsservering. Det innebär att beställningen görs i den digitala kiosken, därefter får gästerna sin mat serverad vid bordet.