Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anna Hartung slutar som kommunikationschef

Anna Hartung slutar som kommunikationschef i Skövde kommun för att gå vidare till en tjänst som kommunikationschef på Stadsbyggnadskontoret i Göteborgs stad. Det berättar Skövde kommun i ett pressmeddelande.

Anna har arbetat i Skövde kommun sedan början av 2015 varav de senaste två åren i rollen som kommunikationschef. Den 5 december gör hon sin sista arbetsdag i Skövde kommun.

– Jag har trivts otroligt bra i Skövde kommun och är både stolt och tacksam över den utvecklingsresa som jag haft förmånen att göra. Nu ser jag fram emot att ta mig an en ny utmaning i Göteborgs stad, där jag också bor sedan några år tillbaka, säger Anna Hartung i pressmeddelandet.

– Vi önskar Anna lycka till i sitt nya uppdrag och vill samtidigt rikta ett stort tack för den insats hon gjort för Skövde kommun under den tid hon varit här, säger Ulf Karlsson, chef för sektor styrning och verksamhetsstöd där kommunikationsenheten ingår.

Rekrytering av en ny kommunikationschef kommer påbörjas inom kort.