Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skövdespelaren nertrampad – mitt under firandet

Kvalet till division 1 fick ett dramatiskt slut. Inrusande Fristadsspelare golvade en Skövde IBF-spelare mitt under glädjescenerna.

Det är Innebandymagazinet som rapporterar om händelsen som inträffade under söndagen i Arena Skövde. Med tre sekunder kvar av kvalmatchen till ettan gjorde Fristad 7-6 och mitt under glädjescenerna blev en Skövdespelare nersprungen av firande bortaspelare.

Enligt magasinet har den drabbade spelaren fått flera frakturer på kindbenet, käkbenet och ögongloben och kommer att opereras.

– Jag har egentligen inga kommentarer för tillfället eftersom det skett nyligen och vi inte hunnit sätta oss ner och diskutera hur vi ska gå vidare, säger sportchef Oscar Hjerpe till Innebandymagazinet och fortsätter:

– Vi har sökt Fristad för att prata om händelsen men vi har inte fått tag i dem än. Det är ju väldigt starka bilder på filmen så vi vill prata med alla inblandade innan vi går vidare. Vår förhoppning är att spelaren är opererad och kan vara med på ett möte i slutet på nästa vecka. Så just nu vill jag varken säga bu eller bä utan återkom i slutet på nästa vecka.