Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skövde IK beviljas elitlicens: "Har arbetat hårt och målmedvetet för att nå målet"

Licensnämndens har beviljat Skövde IK:s elitlicens för säsongen 2019/20. Det meddelar klubben via Facebook.

Skövde IK har fått sin elitlicens godkänd av Licensnämnden. Detta meddelar klubben via sin Facebook-sida.

Det innebär att klubben uppfyller de av förbundet uppställda villkoren avseende ekonomisk stabilitet, god organisation, ungdomsverksamhet och arenakapacitet.

”Vid nämndens prövning inför säsongen 2019/2020 konstaterar nämnden att Skövde IK redovisar positivt eget kapital i föreningens undertecknade och reviderade årsredovisning samt uppfyller övriga reglementet i angivna villkor.”, skriver Licensnämnden enligt Skövde IK.

– Vi har arbetat hårt och målmedvetet för att nå målet och förutom eget kapital bygger vi en än mer solid organisation och en ännu bredare och bättre ungdomsverksamhet. Allt detta tillsammans med Billingehov som arena gör att vi har stora möjligheter att göra något riktigt bra framgent och ta sikte mot högre höjder, säger ordföranden Alexander Fornsjö enligt klubbens inlägg.