Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skottlossningen på Norrmalm - misstänkt 21-åring har släppts ur häktet

21-åringen är misstänkt för skjutningen mot en lägenhet på Norrmalm, men nu har åklagaren hävt häktningen. Men Magnus Carlsson på enheten för grova brott säger att mannen fortfarande är högaktuell i utredningen. – Vi jobbar vidare och försöker lägga det pussel som finns i utredningen, säger Magnus till tidningen.

SKÖVDE

De var den 5 oktober som någon sköt mot en lägenhet på Gustav Adolfs gata i Skövde. Ett par dagar senare greps en man och anhölls. Den misstänkte har hela tiden förnekat brott och har sagt att han var hemma och sov vid tidpunkten för brottet.

21-åringen häktades dock senare för mordförsök och grovt vapenbrott, men nu har alltså åklagare Lars Johansson beslutat att släppa honom.

– Misstankarna om mordförsök och grovt vapenbrott kvarstår, även om åklagaren gjort bedömningen att mannen inte längre behöver vara frihetsberövad, konstaterar Magnus Karlsson på grova brott.

Tidningen har sökt åklagaren för att höra om orsaken till beslutet, men Lars Johansson har inte gått att nå.

Texten kommer att uppdateras.

LÄS: 21-åring omhäktad efter skotten på Norrmalm