Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skoldebatten närmar sig – tidningens reporter berättar mer

Artikel 4 av 5
Skolstaden Skara
Visa alla artiklar

Tidningen arrangerar och livesänder debatten om den omtalade satsningen Skolstaden Skara – här berättar tidningens reporter mer om debatten.

Där tradition och framtid möts - så lyder Katedralskolans motto. Men hur ser den där framtiden egentligen ut? Allt färre elever söker sig till Skaras kommunala gymnasieskola – det är ett faktum. Något måste göras för att möta den utmaningen, men vad?

Tidningen har under mer än ett halvår följt satsningen Skolstaden Skara, och du hittar alla artiklar i tidningens rapportering om satsningen här.

Initiativet har vållat stor debatt både i kommunhuset, inom facket och bland Skaraborna i stort, och nu väljer tidningen att arrangera en livesänd debatt.

I tv-klippet ovan berättar tidningens samordnare Sandra Skeppar om debatten! Vilken fråga vill du ställa till politikerna? Maila [email protected] så kanske just din fråga tas upp i debatten!

Är du inte prenumerant än, men vill se skoldebatten live på webben? Klicka på den här länken för att ta del av våra prenumerationserbjudanden, och därmed även våra livesändningar!