Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skarakvinna vann 10 miljoner

En kvinna i 70-årsåldern från Skara fick en stor chock när hon sent i lördags kväll kom hem. När hon rättade sina Lottorader märkte hon att hon hade fått sju rätt på tilläggsspelet Joker. Därmed var hon också tio miljoner kronor rikare.

– Det är lite overkligt, konstaterade hon när Svenska Spels vinnarkommunikatör pratade med henne på söndagseftermiddagen.

Lördagens Jokerdragningen resulterade i en mångmiljonvinst då en inlämnad Jokerrad bestod av alla sju dragna nummer. Den vinnande raden lämnades in på Coop Forum i Skara av en kvinna i 70-årsåldern från Skara.

Efter att inte ha fått något svar från kvinnan under lördagskvällen fick Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell kontakt under söndagseftermiddagen. Kvinnan var då fortfarande chockad men ändå samlad.

– Jag såg det när jag kom hem sent i går, berättade hon.

Vinnaren hade satsat totalt 110 kronor för ett femveckorsspel med två Lottorader samt Joker. Vinsten skulle hon dessutom dela med sina tre barn.

– Vi spelar tillsammans. Själv har jag spelat Lotto i många, många år och en gång vann jag faktiskt 4 000 kronor, men det här är mycket mer, skrattade hon.

Också barnen hade blivit chockade när de fick höra vad som hade hänt.

– Och jag har aldrig räknat så många nollor, så det är lite konstigt det här.

Kvinnan, som är pensionär men fortfarande arbetar lite då och då för att få ta del av det sociala umgänget, visste inte alls vad hon skulle göra för pengarna.

– Nej, jag är gammal och har inga större drömmar. Men barnen har säkert det, haha.

Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell berättar att vinsten är den nionde miljonvinsten på Joker i år.

– Vi hade en period i våras då vi hade många miljonvinster på Joker, men nu var det länge sedan så det var kul att det blev en nu igen. Det är också Skaras första miljonvinst för året, säger han.