Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skadekris och sjukstuga i Skövde IK - då återförenas bröderna Thilander

Flera Skövde IK-spelare finns av olika anledningar inte tillgängliga för spel i kvällens match mot Surahammar. Därför förstärker Skövdelaget nu truppen med Falköping Blue Riders anfallsstjärna Victor Thilander.

Skövde IK saknar flera spelare inför helgens matcher i hockeyettans fortsättningsserie. På fredagskvällen spelar laget borta mot Surahammar och på söndag gästar Arboga Billingehov.

LÄS MER: Tung kväll för Skövde IK

Jesper Erlandsson är det senaste namnet att skrivas in på skadelistan. Sedan tidigare står William Frödelius, Libelin Valiant, Johan Planeby och Erik Dahné med på den listan.

Centern Noa Lindqvist-Muci och målvakten Hugo Fagerblom har insjuknat och kommer därför heller inte till spel.

LÄS ÄVEN: Ekbom om rysningarna i CHL-finalen: ”Bästa jag någonsin upplevt”

Han förstärker

Nu lånas forwarden Victor Thilander, 22, in från hockeytreanlaget Falköping Blue Riders. Thilander har ett förflutet i Skövde IK:s J18- och J20-lag.

– Victor ansluter till truppen omgående och spelar redan mot Sura i kväll, skriver SIK på sin hemsida.

22-åringen har producerat 69 (!) poäng (31+38) på 25 matcher i hockeytrean den här säsongen. Han återförenas alltså nu med lillebror Adam, som sedan några månader tillbaka är en ledande back i Skövde.

Joakim Stjern Svensson, som lånades in från HV71:s J20-lag förra helgen, finns kvar i Skövde och är tillgänglig för spel i helgens matcher.