Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se det spektakulära frieriet på köpcentret i Skövde

Vissa anstränger sig mer än andra. När Alexander Tervasmäki skulle fria till Mikaela Heffride räckte det inte med att gå ner på knä. Så här såg det ut när Andreas friade på mitt i köpcentrumet i Skövde.

Alexander Tervasmäki såg till att fria ordentligt i Skövde i lördags. Att det skulle bli en flashmob med dansare hade han bestämt tidigt efter att ha sökt på Youtube på "världens bästa frieri" och hittat flashmob-klipp.

– Jag bestämde mig redan då för att om Mikaela vill bli min fru i framtiden så kommer jag att fria på det här sättet. Hon förtjänar att bli sedd, älskad och få en av de bästa dagarna i sitt liv, berättade Alexander till Aftonbladet.

Alexander, som är arrendator på Blåbärsgården i Kaggestorp, hade lurat sin Mikaela rejält, berättar han för Aftonbladet. Hans flickvän trodde att Alexander var hemma med barnen medan hon var ute och handlade. Mitt under en fikapaus i shoppandet började en tjej dansa till "Marry you" och sedan dök en dansare till upp. Och en till. Och ytterligare en. Och sedan kom Alexander fram bakom en skylt med ett stort hjärta. Han gick fram på en röd matta fram, kramade om sin flickvän innan han friade.

– Jag såg flera av Alexanders vänner och kollegor där, men jag tänkte bara: Jaha, de råkar väl alla vara här samtidigt som mig. Jag förstod inte då vad som skulle hända, sa Mikaela till Aftonbladet.

– Allt gick helt perfekt. Det har jag alla inblandade att tacka för det. Jag är jättenöjd och glad – det blev precis som jag ville, sa Alexander till kvällstidningen.