Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sabatons turné växer – kända hårdrocksbandet spelar i Skövde

Hårdrocksbandet Sabaton utökar sin stora Sverigeturné. 23 spelningar räckte inte att täcka Sverige så nu utökar de med sex nya datum. En av konserterna blir på Skövde kulturhus, vilket innebär att bandets trummis Hannes van Dahl från Skultorp får spela på hemmaplan.

I januari och februari ger sig Sabaton ut på Sverigeturné över hela riket och flera av spelningarna är redan utsålda. 23 spelningar var planen först, nu utökas turnén med ytterligare sex spelningar.

– Den stora Sverigeturnen blir ännu större. Vi insåg att 23 spelningar inte räckte för att täcka Sverige ordentligt, så nu växer turnén till hela 29 spelningar, hälsar Sabaton i ett pressmeddelande.

En av de nya spelningarna blir på Valhall i Skövde kulturhus. Den 27 februari kommer de dit, vilket blir den sista spelningen på Sverigeturnén.