Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ska Skara HF matcha för att bli redo för säsongen

Handbollssäsongen närmare sig med stormsteg. I mitten på september är det tänkt att säsongen ska dra igång men redan om en månad spelar Skara HF sin första träningsmatch.

Det har sedan tidigare varit klart att Skara HF inleder kommande säsong med att åka till Göteborg för spel mot Önnered när SHE drar igång igen till hösten.

Nu är det också klart att hur laget kommer att matcha på försäsongen för att komma redo till seriepremiären. Åtta träningsmatcher är bokade varav fem av dem spelas i Skara och övriga spelas i Skövde under Annliz Cup. Sista matchen spelas mot just Skövde 10 september och veckan efter är det tänkt att serien ska starta.

I och med att laget i nuläget inte får ta in någon publik på matcher har klubben valt att livesända samtliga träningsmatcher i Skara Idrottshall.

FAKTA: Så träningsspelar Skara HF

14 augusti Skara HF-BK Heid (Spelplats: Skara Idrottshall)

16 augusti Skara HF-Kristianstad HK (Skara)

21 augusti Skövde HF-Skara HF (Skövde)

22 augusti Skara HF-Skuru IK (Skövde)

23 augusti H65 Höör-Skara HF (Skövde)

26 augusti Skara HF-HK Aranäs (Skara)

1 september Skara HF-IF Hallby (Skara)

10 september Skara HF-Skövde HF (Skara)