Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så kan din bild pryda ett av Skövdes elskåp – nu pågår fototävling på temat energi

Under sommaren kommer fototävlingen ”Skövde ger energi” att pågå. Det enda man behöver göra är att ta med sig kameran ut i sommar-Skövde och fota något som man känner ger energi. Ett 15-tal bidrag kommer sedan att röstas fram och får pryda var sitt elskåp.

Fototävlingen ”Skövde ger energi” har dragits igång av Next Skövde och Skövde Energi. I en gemensam satsning uppmanar de alla Skövdebor att ge sig ut med kameran och fota något som de känner ger dem energi.

– Den satsning vi gjorde på dataspelskonst på elskåp förra hösten har fallit väl ut. Nu går vi vidare med att utsmycka våra elskåp, denna gång med Skövdebornas egna bilder, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde, i ett pressmeddelande.

Fram till den 9 augusti är det möjligt att lämna in sitt bidrag via Skövde Energis webbplats. Därefter vidtar en omröstning både av allmänhet och av en jury. Totalt kommer ett 15-tal bilder att väljas ut som sedan får pryda var sitt elskåp.

– Vi från Skövde Energi tycker det är roligt om elskåpen kan bidra till en positiv upplevelse av vår stad. Vi ser verkligen fram emot att se bidragen som kommer in, säger Åsa Holmqvist Ekman, kommunikationschef Skövde Energi.