Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rockig julshow med Brolle och the Boppers siktar mot Skövde

The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous ger sig ut på en julturné över landet i jul. Den 11 december är en konsert på Stadsteatern i Skövde inbokad.

Den 16 april släpps biljetterna till The Greatest Rock’n’Roll Christmas Show med The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous

Rockkungarna The Boppers följer upp sin turné från 2019 och ger sig i år ut på en landsomfattande julturné i 17 städer. Denna gång har de med sig Brolle och Rockabilly Fabulous och utlovar en glittrande scenshow med rock'n'roll och nostalgi.

Premiär är den 24 november på Lorensbergsteatern i Göteborg. Den 11 december kommer de till Stadsteatern i Skövde.

– Vi fick ställa in alla konserter precis som många i dessa tider men nu äntligen kommer vi att möta vår publik igen, säger Matte Lagerwall, sångare i The Boppers, i ett pressmeddelande.

Brolle som bland annat haft stor succé med sin egen show "Elvis, Killer Cash & Me" har lovat att bjuda på några riktiga julklassiker.

Rockabilly Fabulous är tre kvinnor med gedigen musikalisk erfarenhet från Melodifestivalen, Let's Dance och som körsångare bakom många av Sveriges artistelit. Trion gjorde virala succéer med sina tolkningar av Elton Johns ”I´m Still Standing” och Roxette’s ”The Look”. De bjuder på låtar i sin stil samt körar och backar upp The Boppers och Brolle.

Den 16 april släpps biljetterna.