Trycket efter biljetter har varit enormt högt och allt är redan slutsålt. Nu släpper Revymakarna därför en extraföreställning lördagen den 26 januari. Det skriver sällskapet på sin Facebooksida.

LÄS MER: Biljettrusning efter Det bästa från Björn och Benny

LÄS MER: Revymakarna laddar för ny uppsättning

Ulf Ekström som varit med i Revymakarna i 40 år säger att han aldrig under den här tiden varit med om att en föreställning har rönt så stort intresse innan premiären som är nu på lördag.

LÄS MER: De gör det bästa från Björn och Benny

– Det är helt fantastiskt. Jag har aldrig varit med om att en premiärföreställning var slutsåld sex veckor innan. Nu har vi sammanlagt 26 biljetter kvar till alla tio föreställningar, det är enstaka ströplatser här och där.

Förklaringen då ? Ja, Abbas musik är otroligt populär över hela världen. I ensemblen finns aktörer som varit med och turnerat med Abbas musik i andra delar av världen, förklarar Ulf Ekström.

– Sedan vill vi gärna tro att vi har ett grundmurat rykte att vi gör bra produktioner. Vi har gjort många lyckade föreställningar men det här är exceptionellt.

Ulf Ekström har fullt med bokningar att ta hand om nu, Kanske är den extra insatta föreställningen redan slutsåld.

–Det kan hända att vi kör en föreställning till men det får vi ta ställning till senare, allt måste stämma med att alla kan medverka och att vi har tillgång till lokaler, säger han.