Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Radovan från Skövde skrapade fram miljonvinst under helgen: ”Fantastiskt”

Radovan Trajkovski från Skövde, före detta elitdomare i fotboll, hade anledning att jubla i helgen. I lördags skrapade han fram 2,4 miljoner kronor i Nyhetsmorgon i TV4.

Radovan Trajkovski var med på länk i studion eftersom han skulle skrapa Triss från distans. Han kunde vinna minst 1,2 miljoner kronor, men den summan såg han till att dubbla när han skrapade. Totalt blev det 10 000 kronor i månaden 20 år framöver, vilket fick Radovan att sträcka upp armarna i glädje.

Han var nervös inför tv-medverkan och skrapet, med det gick snabbt över i lycka efter trisskrapet.

– Nu börjar det släppa med alla nerver i magen och allt känns otroligt bra. Jag tror att min erfarenhet som elitdomare i fotboll gjorde att man hade kontroll på sig själv i tv. Att vinsten blev dubbelt så stor som de 1,2 miljoner jag var jättenöjd med från början, är självklart fantastiskt. Det här kan göra att jag byter bil. Sedan får vi se till att fira vinsten i veckan som kommer med hela familjen. Ett tårtkalas, haha!, säger Radovan Trajkovski till Svenska spels vinnarkommunikatör Pierre Jonsson, som intervjuade honom efter vinstskrapet.