Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiär för ”Byamässa” på Logården Odensåker

I helgen hade Logårdens hembygdsförening bjudit in traktens företagare och hobbyinnovatörer till att visa upp sig på Logården.

Runt 25 förväntansfulla utställare hade nappat på erbjudandet och det var stundtals trängsel när mässdeltagarna frågades ut om deras produkter. Bengt Gereonsson som representerade traktens hörselskadeförening informerade om hörselskador och vart man vänder sig för att få hjälp, tekniska hjälpmedel och den sociala rehabiliteringen.

Bengt passade även på att ge hembygdsföreningens styrelsen en eloge för det gedigna arbete de lägger ner för att få gästerna att trivas med fika och nybakade våfflor, vilka fick en strykande åtgång.

Han poängterade även att det finns en fungerande tele/hörslinga i lokalen som är ett stort plus när man hyr ut till olika sällskap, viktigt att alla kan höra vad som sägs när det är någon som håller tal eller föredrag. Flera av besökarna med hörselproblem blev medlemmar i HRF, därmed får de tillgång föreningens subventionerade batterier, evenemang och resor med mera.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel