Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Poulsen jagades av rumänsk toppklubb – valde att stanna i Skövde

Skövde HF:s huvudtränare Rasmus Poulsen förbereder sig för sin andra säsong i klubben. Det efter att ha nobbat en rumänsk toppklubb under sommaren, rapporterar rumänska medier.

I helgen drog Skövde HF i gång uppladdningen inför säsongen 2019-20 på allvar, med Annliz Cup på hemmaplan. För motståndet stod bland annat rumänska CSM Bukarest, och Rasmus Poulsen fick möta sin gamla klubb.

Enligt rumänska medieuppgifter, som Handbollskanalen rapporterar om, kunde dock Skövde HF-tränaren ha varit tränare i just Rumänien kommande säsong. Danske Poulsen ska ha jagats av en, icke namngiven, rumänsk toppklubb inför kommande säsong men valt att stanna i Skövde HF.

– Jag kontaktades av en klubb men jag har kontrakt med Skövde och vill fortsätta mitt arbete här som jag har påbörjat. Det är ingen mening att nämna vilken klubb det var eftersom vi inte nådde någon överenskommelse. Jag kan bara säga att det är ett lag som förra säsongen var i toppen, säger Poulsen till rumänska 007sport.

Poulsen kom till Skövde HF inför förra säsongen, som efterträdare till Magnus Frisk.

– Jag utesluter inte att vända tillbaka (till Rumänien) någon gång. Om jag får ett konkret erbjudande från en klubb i Rumänien får vi ta det då, men för tillfället stannar jag kvar i Skövde.