Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Personrån i Skara - polisen söker vittnen

En person rånades av tre eller fyra andra personer i närheten av Willys-butiken på Marumsgatan i Skara sent på lördagskvällen, uppger polisen.

Personrånet skedde vid klockan 23.25 på lördagskvällen och polisen uppger att de är särskilt intresserade av möjliga vittnesuppgifter från den aktuella tidpunkten och särskilt om någon kan ha observerat personer som rörde sig vid parkeringsplatsen utanför Willys. På söndag förmiddag uppgav polisen att det inte fanns särskilt mycket vittnesuppgifter att arbeta med.

Den utsatte personen blev av med sin plånbok och ett halsband vid rånet.

– En av gärningspersonerna uppges även ha utdelat ett knytnävsslag som inneburit att den målsägande skadat tänderna, säger Sara Andersson, stationsbefäl på Lidköpingspolisen.

På söndag förmiddag hade polisen inte kunnat gripa någon misstänkt gärningsperson.

Brottsoffret har kunnat lämna vissa signalementsuppgifter om de misstänkta gärningspersonerna, men polisen vill av utredningstekniska skäl inte offentliggöra något om signalementet.

– Uppgifterna är väldigt vaga. Vi ska ta en ny kontakt med den målsägande under söndagen för att se om vi kan få fram något mer, säger Eva Karlsson, jourhavande förundersökningsledare på Skaraborgspolisen.

Den som har vittnesuppgifter från händelsen rekommenderas att kontakta polisen på telefonnummer 114 14.