Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Person förd till sjukhus efter krock

En person förd till sjukhus med ambulans efter att en motorcykel krockat med en personbil i Skövde kommun. Räddningstjänst och polis larmades till platsen.
Polisen uppger att motorcyklisten inte hållit tillräckligt avstånd till bilen framför.

Vid 11-tiden kom ett larm om en trafikolycka i Skövde kommun. En motorcykel hade krockat med en personbil, uppgav Peter Knutsson, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Skaraborg.

– Det var en mc som körde in i en personbil, sa Peter Knutsson.

Bilföraren var kvar på platsen tillsammans med räddningstjänsten och inväntade polis, uppgav inre befäl vid 11.20-tiden.

– Bilföraren är chockad, men har inga synliga skador.

Motorcykelföraren fördes till sjukhus med ambulans, personen ska ha haft ont i kroppen och skrapsår, enligt David Ekeroth, stationsbefäl vid Skövdepolisen.

Polisens presstalesperson i Göteborg uppgav senare på dagen att det skrivs en anmälan om olyckan eftersom man misstänker att anmälan motorcyklisten inte hållit tillräckligt med avstånd till framförvarande bil.