Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Över 500 förslag för att lyfta centrum från Skövdeborna: ”Kommer användas framåt”

 
På stan i Skövde
Visa alla artiklar

Nu ska Skövdebornas förslag för en fortsatt levande stadskärna tas vidare. Commerce har redan börjat jobba med en del av dem.
– Förslagen som enbart gäller Commerce har redan kommit till användning i vårt arbete med att hyra ut lokaler och kommer användas framåt i vårt fortsatta arbete med att utveckla köpcentret, säger Michael Schrempf, centrumledare Commerce.

Läs också: Så ska city väckas till liv – Skövdebornas åsikter efterfrågas: ”Alla är välkomna att tycka till”

Läs också: Hundratals förslag på hur man kan rädda centrumhandeln: ”Engagemanget i Skövde är tydligt”

Läs också: Commerce stänger över jul: ”I år är personalen än mer värda julledigt”

I september gick Commerce köpcentrum ut med en kampanjen Tänk nytt där de uppmanade Skövdeborna att komma in med förslag för en fortsatt levande stadskärna. Förslagen strömmade in, totalt kom över 500 steg in.

Commerce kommer nu att ta hand om förslagen tillsammans med fastighetsägare, opinionsbildare, näringslivet och kommunen. Förslagen handlar om allt ifrån att skapa centrala padelhallar till utökade restaurangområden och diverse aktiviteter för att främja den lokala kulturen.

– Det är viktigt att alla intressenter får ta del av det stora engagemang som finns i regionen för att lyfta centrum. Vi hoppas att detta kommer att leda vidare till nya initiativ och ett fortsatt givande samarbete i staden, säger Commerce centrumledare Michael Schrempf, i ett pressmeddelande.