Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beskedet: Osäkert om "bronsrysaren" sänds på storbild

Efter två lyckade storbildssändningar på Hertig Johans torg är det i nuläget oklart om det blir en sändning av lördagens match i fotbolls-VM där Sverige har chans till brons. Det meddelar Henrik Berggren, eventmakare i Skövde.

Två gånger under det här fotbolls-VM:et har Skövdeborna kunnat följa matchen på storbildsskärm på Hertig Johans torg. På lördag spelar de svenska tjejerna om bronsmedaljen när de möter England. Men om den matchen också ska visas på på torget är i nuläget högst osäkert.

Henrik Berggren, med sitt eventbolag HBP, har varit en av de drivande bakom de tidigare sändningarna. Han sammanfattar de två tidigare arrangemangen som lyckade med många som kom och tittade. Men nu tvekar han lite inför en tredje.

– Någonstans känns det som om det finns en ände. Vi får se och snacka ihop oss lite, vi som varit med och ordnat det. Helt kört är det inte. Vi har fixat allt på ett dygn, det har vi visat tidigare, säger han.