Videon visar många tydliga kopplingar till Lisa Holm-mordet – bland annat den mest uppenbara, att flickan i videon har en namnskylt med namnet "Lisa" på.

Videons huvudperson syns också åka moped till sitt jobb på ett kafé, och flera sekvenser visar personer i reflexvästar som letar i ett skogsparti och runt en lada.

I texten sjunger de "You were going home / Last day was to end never seen again / Only seventeen / He was there for you calling out your name /Lisa watch out in the night", vilket översätts till "Du var på väg hem / Sista dagen tog slut för att aldrig ses igen / Endast sjutton år / Han var där och ropade ut ditt namn / Lisa, se upp i natten".

Musikvideon är regisserad och skriven av Tony Perkins. På bandets Facebooksida postade man videon samma dag som den släpptes, 17 augusti, och fem dagar senare, den 22 augusti, hade videon 74 000 visningar, 170 delningar och över 1000 gillningar.

Aftonbladet har varit i kontakt med familjens advokat Tore Brandtler.

– Jag måste säga att det är fruktansvärt att de gör en video av en sån här tragedi. Det blir en tragedi i sig. Det finns ju inget syfte med det vad jag kan förstå, eller något ändamål, något upplyftande eller positivt, säger Brandtler till Aftonbladet.

Oskar Cedermalm, Truckfighters sångare, svarar att videon är inspirerad av fallet.

– Men den är ganska fiktiv. Den återspeglar inte exakt vad som hände henne. Ser man bara videon vet man inte vem det handlar om, det kan ju egentligen handla om vem som helst, säger Cedermalm till Aftonbladet.