Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Omröstning avgör hur elskåpen i Skövde ska se ut

131 bilder är med och tävlar om att få pryda ett elskåp i Skövde. Nu pågår omröstningen för att avgöra vilka som vinner fototävlingen Skövde ger energi.

Under sommaren har fototävlingen ”Skövde ger energi” pågått. Totalt har det kommit in 131 tävlingsbilder. tagna av 78 olika personer.

– Vi är jätteglada att så många har lämnat in bidrag till vår tävling och det är verkligen en härlig blandning av bilder, säger Åsa Holmqvist Ekman, kommunikationschef på Skövde Energi som håller i tävlingen tillsammans med Next Skövde.

Nu är det dags att rösta fram de vinnande bidragen på Skövde Energis hemsida där samtliga foton finns publicerade. Även arrangörerna kommer att välja ut några egna favoriter. Totalt kommer ett 15-tal bilder att vaskas fram som får pryda var sitt elskåp.

– Nu pågår röstningen fram till 31 augusti. Därefter ska vi direkt påbörja produktionen av bilderna till elskåpen så att de ska vara klara i slutet av september, Det ska bli väldigt roligt att denna gång smycka våra elskåp med Skövdebornas egna bilder, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde, i ett pressmeddelande.