Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt företag flyttar in i Gotha Science park

Rebl Industries är det senaste tillskottet i Gothia Science Park. – Att de har valt att etablera sig i Gothia Science Park visar på styrkan av våra kluster samt långsiktiga satsningar på att bygga upp miljöer för innovation och automation, säger Kenneth Alfelt, ansvarig för etableringar i Gothia Science Park, i ett pressmeddelande.

Rebl Industries bygger flexibel automation med samarbetande robotar, 3D vision och mjukvara – allt förberett för Industri 4.0. I konceptet finns lösningar för olika operationer såsom plockning, kittning och maskinbetjäning.

– Snabba omställningar är en nyckel. Att göra automation enkel och lönsam genomsyrar allt vi gör. Gothia Science Park ligger i frontlinjen när det gäller ny teknik, därför flyttar vi in här, säger Johan Andersson, ansvarig för konceptutveckling vid Rebl Industries, i pressmeddelandet.