Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyman tillbaka i Skövde HF

Hon gjorde en säsong i Sävehof där hon fick vara med om att ta SM-guld. Nu återvänder Filippa Nyman till Skövde HF. – Det känns som att hela klubben verkligen satsar för goda resultat igen, säger hon till klubbens hemsida.

Filippa Nyman lämnade Skövde HF inför den gångna säsongen och skrev på ett ettårskontrakt med svensk damhandbolls stora dominant Sävehof.

I Partille fick Skövde HF-produkten vara med om att ta ett SM-guld – men nu vänder hon tillbaka till sin moderklubb.

– Skövde HF är ju min moderklubb och i och med denna nysatsning man gör så känner jag att jag vill vara med på den resan. Det känns som att hela klubben verkligen satsar för goda resultat igen vilket jag tycker är positivt och ser fram emot hårt slit, säger hon till klubbens hemsida.

"Med Filippa i laget vet klubben att vi alltid får se en vinnarinställning och en strävan av ständig utveckling. Filippa kan spela på flera positioner både framåt och bakåt, samt kommer med sitt kraftfulla spel att positivt bidra till Skövde HF kommer bli fysiskt utmanande att möta kommande säsonger", skriver klubben.