Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyligen prisades fotografen Elin på näringslivsgalan – nu vinner hon nationellt pris

 
Näringslivet i Skövde
Visa alla artiklar

På Skövdes näringslivsgala i början av december prisades Skövdefotografen Elin Zlatkovic som årets rookie. Nu har hon också utsetts till årets unga nyföretagare 2020 av Nyföretagarcentrum Sverige.

Läs också: Elin når framgång med sin kreativitet – nu prisas hon som Årets rookie: ”Gått så otroligt fort"

Priset på Näringslivsgalan i Skövde kom som en överraskning, då hon gjort snabb karriär som fotograf. Hon köpte sin första systemkamera 2018 och arbetar nu heltid som fotograf med det egna företaget Elinz fotografi.

– Det känns jättekonstigt och oväntat, eftersom jag startade företaget nyss. Allt har gått så otroligt fort, säger Elin Zlatkovic, sade hon då efter prisutdelningen.

Nu får hon ta emot det ärofyllda nationella priset årets unga företagare 2020 som delas ut av Nyföretagarcentrum Sverige.

Såhär lyder motiveringen: ”Elin Zlatkovic med Elinz Fotografi har genom sin skicklighet omvandlat ett intresse till ett blomstrande företag. Genom sitt fotografi och sin konstnärliga förmåga, i kombination med en stark närvaro på sociala medier, är Elin en förebild för ungt företagande i Sverige idag”.

Elin Zlatkovic kontaktade NyföretagarCentrum i Skövde för rådgivning när hon skulle starta sitt företag.

– På NyföretagarCentrum fick jag träffa min rådgivare Malin Emilsson som var ett jättebra stöd och som hade svar på alla frågor som jag hade, säger hon i ett pressmeddelande.

Läs också: Elin – fotografen som samarbetar med Pippi