Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyförvärvet skadad – borta två till fyra veckor

IFK Skövde har åkt på ytterligare ett skadebekymmer. Norrmannen Kristian Jakobsen Stranden skadade sig under ett fyspass och missar helgens cupspel.

Nyligen stod det klart att IFK Skövde kommer att få klara sig utan Christopher Hedberg för en tid framöver. Då han bröt armen under en match i Norge kommer han att missa upp till tre månader.

Ny kommer IFK Skövde med ytterligare ett skadebesked. Via sin hemsida meddelar klubben att nyförvärvet Kristian Jakobsen Stranden har ådragit sig en bristning i vänster ljumskmuskel under ett fyspass.

– Normalt räknar man med att denna form av bristning innebär två-fyra veckors återhämtning innan det kan vara aktuellt för spel, säger Stefan Gustavson i IFK Skövdes medicinska team till klubbens hemsida.

Skadan gör att norrmannen kommer att missa helgens cupspel i Choice Hotels Elitcup.

– Lyckligtvis verkar det inte så allvarligt. Vi hoppas att det läker fort och mitt mål är vara tillbaka till första seriematchen, säger Stranden.

Läs också: Hedberg har brutit armen – missar månader