Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny tf vd för Skövdebostäder utsedd - han tar över efter Dan Sandén

Styrelsen för AB Skövdebostäder har utsett Morgan Arvidsson till tillförordnad vd för bolaget. Han kommer därmed att leda företaget tills en permanent efterträdare till Dan Sandén har hittats.

Det skriver Skövdebostäder i ett pressmeddelande.

– Skövdebostäder har ett framgångsrikt förflutet och går nu in i en ny period med nya utmaningar. Det känns under omständigheterna bra att få förtroendet att bidra till den processen. Jag, tillsammans med ledningsgruppen, kommer få organisationen att fortsätta arbetet framåt, säger Morgan Arvidsson, i ett pressmeddelande.

Morgan har varit anställd som byggchef sedan 2012 och har under den tiden lett bolagets arbete med flera viktiga projekt, som Frostaliden, Grubbagården och Fältspaten.

– Det är viktigt att någon från den nuvarande ledningsgruppen leder bolaget den närmaste tiden, där finns mycket intern kompetens som bolaget och Skövde har nytta av, säger styrelsens ordförande Bernt Mårtensson (M).

MBL-förhandling hölls på tisdagsmorgonen och Morgan Arvidsson tillträder därmed omgående som tillförordnad vd.

LÄS MER: Skövdebostäders ordförande om Sandéns uppsägning

LÄS MER: Därför tvingades Skövdebostäders vd att gå

LÄS MER: Dan Sandén talar ut efter chockbeskedet