Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny säsong av Ullared – söker "shoppingälskande" människor

Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Nu har du chansen! Produktionsbolaget letar efter "härliga och shoppingälskande" människor som vill vara med i TV-rutan.

Kanal 5:s program om Ullareds varuhus Gekås har blivit en stor tittarsuccé sedan serien först visades för nio år sedan – ett premiäravsnitt som för övrigt sågs av över en miljon människor i Sverige.

Men nu förbereder sig alltså Ullared för sin tionde säsong – och söker därför personer som kan tänka sig att vara med under inspelningen i sommar.

"Nu är det dags för casting inför sommarens inspelning av tv-serien Ullared och Strix Television söker Ullaredsälskare av alla slag. Kanske blir det just du som hamnar på tv tillsammans med folkkära favoriter som Morgan och Ola-Conny", skriver varuhuset på sin Facebook-sida.

Men vad krävs för att ha en chans att komma med? Jo, man ska vara "härlig och älska shopping", skriver produktionsbolaget.