Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu steppar vi upp bevakningen på IFK Skövde – följ SM-finalen på nära håll hos oss

 
Finalextra med IFK Skövde
Visa alla artiklar

Det hör inte till vanligheterna att IFK Skövde tar sig till en SM-final. Av den anledningen räcker det så klart inte till med den vanliga bevakningen av laget heller. Därför ger vi nu er läsare extra allt om finalen under de intensiva finalveckorna.
Det blir matchbevakning och senaste nyheterna blandat med personliga intervjuer. Låter det intressant? Då är det bara att haka på!

En vecka.

Det är vad som återstår innan IFK Skövde inleder sin viktigaste slutspelsserie på många år. Med Henrik Signell vid rodret har laget gjort något som de flesta supportrar endast kunde drömma om inför säsongen och baxat sig hela vägen till en SM-final. För första gången på 14 år ska klubben slåss om möjligheten att titulera sig bäst i Sverige.

IFK Skövde är normalt ett av lagen i svensk handboll som drar allra mest publik. En normal säsong hade läktarna gungat under både grundserie och slutspel men tyvärr är det som bekant inte tillåtet att släppa in några åskådare.

Intresset och engagemanget kring laget lever dock vidare i allra högsta grad. Och när ni supportrar inte får komma till Arena Skövde så får vi i stället se till att ta IFK Skövde hem till er. Därför steppar vi nu upp bevakningen av laget under de intensiva finalveckorna.

Utöver de senaste nyheterna, hetaste snackisarna och bevakning av matcherna kommer ni också få personliga reportage och mycket mer. Så gillar du handboll i allmänhet, IFK Skövde i synnerhet, så är det bara till att hänga med.

Redan nu ligger en längre intervju ute på sajten där Henrik Signell – mannen med guldbyxorna, som vunnit mängder med SM-guld som seniortränare – pratar om sina tankar inför finalen, hur det känns att möta just Sävehof och hur han "snodde" det dyra vinet han kommer att fira ett eventuellt SM-guld med.

I morgon kan ni läsa om handbollsexperten Charlie Sjöstrands tankar om vad som kommer fälla avgörandet i finalen och sen fyller det bara på med reportage, nyheter och matcher under de kommande veckorna. Håll utkik på sajten eller i appen för den senaste artikeln.

För att ta del av samtliga artiklar kring SM-finalerna så är det bara att följa taggen Finalextra med IFK Skövde.

Är du redan prenumerant kommer detta givetvis ingå i prenumerationen men för den som inte är prenumerant och vill ta del av innehållet kan ni lätt sajna upp er här.