Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu släpps villatomter i Trädgårdsstaden 3

På fredag släpps 18 villatomter i den tredje etappen av Trädgårdsstaden uppger Skövde kommun i ett pressmeddelande.

Tomterna är belägna i kvarteret Vindspelet i Trädgårdsstaden etapp 3, som är belägen precis söder om Gamla Törebodavägen och norr om Mellomkvarnsbäcken.

Enligt pressmeddelandet står det fritt för alla registrerade i Skövde kommuns tomtkö att söka tomterna. Ansökningsperioden sträcker sig från och med kommande fredag, den 8 november till och med måndag den 9 december. Därefter börjar arbetet med att fördela tomterna utifrån den sökandes placering i tomtkön.

För den som är intresserad av att besöka området kommer det att finnas skyltar på plats, med respektive fastighets namn, som markerar var de aktuella tomterna ligger.

– Det känns bra att kunna erbjuda nya villatomter till privatpersoner, eftersom vi vet att efterfrågan är stor på just detta, säger Carl-Johan Malm, mark- och exploateringsingenjör på Skövde kommun, i pressmeddelandet.

Läs mer: Trädgårdsstaden växer så det knakar