Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu pryds elskåpen av Skövdebornas bilder – 16

Kanske har du noterat det nya utseendet på några av elskåpen i stan? Totalt har 16 elskåp i Skövde fått en ny färggladare look nu när de pryds av Skövdebornas bilder.

Bilderna kommer från fototävlingen ”Skövde ger energi” som genomfördes i somras av Next Skövde och Skövde Energi. Efter en omröstning har 16 bilder valts ut som nu går att se på elskåp i centrala Skövde. Totalt kom det in 131 tävlingsbilder tagna av 78 olika personer.

– Ett antal av bilderna har sommarmotiv och vi tänker att det är perfekt att ge sig ut på en somrig elskåpspromenad så här mitt i vintern. Det hoppas vi ska ge energi på flera sätt, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde, i ett pressmeddelande.

Motiven är lokala med kända platser i Skövde som Åsbotorpssjön, Regionens hus, Karstorpssjön och Rhododendrondalen. Sedan tidigare är andra elskåp i Skövde dekorerade med motiv från spelens värld, de finns fortsatt kvar att titta på.