Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NLT får ny chefredaktör

Calle Sundblad blir ny chefredaktör för Nya Lidköpings-Tidningen (NLT). Han kommer närmast från jobbet som kanalchef för P4 Skaraborg.

– Vi är glada för att kunna rekrytera Calle Sundblad som ny chefredaktör för NLT. Hans uppdrag blir att fortsätta att utveckla en bra lokaltidning, säger Mats Muregård som är VD både för NLT och för NWT Gruppen AB i ett pressmeddelande.

Calle Sundblad började sin journalistiska bana på Smålands-Tidningen. Efter ett par år på Aftonbladet som bland annat nattchef på tidningen flyttade familjen från Stockholm till Lidköping. De senaste åren har han jobbat på P4 Skaraborg först som nyhets- och agendachef och nu senast som kanalchef. Calle Sundblad har även jobbat ett år som nyhetschef på den tidning som han nu återvänder till som chefredaktör och ansvarig utgivare.