Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Näringslivsgalan flyttas fram till december

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Hur det blir i höst och om man kan ha evenemang med större folksamlingar är fortfarande osäkert. Därför flyttas näringslivsgalan framåt, från oktober till december.

Årets näringslivsgala som var tänkt att gå av stapeln den 8 oktober, flyttas fram till den 3 december. Anledningen är coronapandemin och myndigheternas restriktioner om större sammankomster.

För att uppmärksamma personer, företag och organisationer som gjort extraordinära insatser delas ett antal näringslivspriser ut på Skövdes årliga näringslivsgala. En gala som i år firar 20-årsjubileum och därför planeras att bli extra festlig.

— Att lyfta och sätta fokus på det fina näringsliv vi har i Skövde och Skaraborg känns viktigt, inte minst i de tuffa tider vi är i nu. Näringslivsgalan är ett uppskattat inslag hos näringslivet, där vi alla samlas runt och gläds åt varandras prestationer. Vi gör därför det vi kan för att kunna bjuda in till en galakväll innan året är slut, säger Ramona Nilsson, näringslivschef Skövde kommun, i ett pressmeddelande.