Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missa inte vår serie om hus och hem i Skövde – här hittar du artiklarna

Artikel 16 av 18
Hus och hem i Skövde
Visa alla artiklar

Inredarnas hemligheter till en lyckad styling vid bostadsförsäljning, smygkik in i nya lägenheterna, nya tomtsläpp i Skövde och bostadspriser. Om allt detta och lite mer kan du läsa om i vår artikelserie Hus och hem i Skövde – här hittar du artiklarna.

Du som är intresserad av att läsa om bostäder, hus och hem gör rätt i att vara SN-läsare. Ett område som vi nu väljer att satsa lite extra på är hus och hem, med artiklar om bostadsmarknaden, hemma hos-reportage och artiklar om renovering och inredning.

– Vi vet av erfarenhet att journalistik om bostadsmarknaden uppskattas av våra läsare - och i läsarundersökningen vi nyligen genomförde fick vi också önskemål om fler bra reportage och nyheter om Skövdes bostadsmarknad. Nu satsar vi ännu mer på den riktningen och jag är helt säker på att SN:s läsare kommer att få mycket intressant läsning på temat, säger Patricia Svensson, Skövde Nyheters chefredaktör.

I serien finns bland annat reportaget om inredarnas hemligheter där Ann-Sofie Hjortmar och Kajsa Lindblad avslöjar några av sina tips om hur man kan inreda med harmoni. Något som visat sig ge resultat när man säljer en bostad – ett stylat hem brukar ge tillbaka pengarna och mer därtill.

Här hittar du alla artiklar i vår serie Hus och hem i Skövde – fler artiklar kommer i serien.

Har du något tips om vad du vill läsa om på tema bostad? Hör då gärna av dig till oss på [email protected]