Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra döda i skjutning i New York

Minst fyra män har skjutits ihjäl i stadsdelen Crown Heights i Brooklyn, New York, på lördagsmorgonen lokal tid. Ytterligare fem personer skadades, varav en kvinna och två män skadades allvarligt och fördes till sjukhus.

Skottlossningen bröt ut på 74 Utica Avenue omkring klockan sju på morgonen lokal tid. Skjutningen uppges ha skett utanför en privat klubb, namngiven som Triple A Aces. Två personer tagits in för förhör men anledningen till dödsskjutningen är fortfarande okänd.

Den troliga klubben saknar officiellt sprittillstånd och affärstillstånd. Lokalen har fått en tidigare anmälan, 2008, för att ha bedrivit nattklubbsverksamhet.

– Det verkar som om platsen har funnits ett tag, och att dess verksamhet har hamnat under radarn, säger Tony Herbert som har en ombudsmannaroll på New Yorks multikulturella handelskammare för restauranger och nattklubbsverksamhet till New York Post.

Vet du mer? Är du på plats i New York? Kontakta oss!