Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mikaela blir ny VD för Jula hotell och konferens

Mikaela Grundsström har utsetts till ny vd för Jula hotell och konferens. – Jag ser verkligen fram mot att få möjlighet att utveckla verksamheten, säger Mikaela

Mikaela Grundström blir enligt ett pressmeddelande ny vd för Jula hotell & konferens. Hon kommer närmast från en tjänst som vd på Stadshotellet i Lidköping.

– Vi är mycket glada att få in Mikaela i koncernen. Hon har rätt erfarenhet, och även ett stort nätverk i regionen. Med Mikaela med på resan har vi nu rätt förutsättningar att tillsammans inom koncernen kunna utveckla vår hotellverksamhet till en ny nivå, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef.

Mikaela Grundström har tidigare en bakgrund som bland annat innefattar vice vd på Knistad hotell och konferens, affärsområdesansvarig vid Next Skövde och marknadschef inom SK hotel group.

Lång erfarenhet

– Inom Jula holdingkoncernens olika verksamheter arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra erbjudanden till våra kunder. Mikaela, med hennes gedigna erfarenhet från hotell och servicenäringen, och hennes driv och passion, kommer att starkt bidra till våra möjligheter att utveckla denna del av Jula-koncernen, säger Joachim Frykberg, vd, Jula.

Under fem år har Jula hotell och konferens ägts och drivits av dödsboet efter Lars-Göran Blank. Nu när hotellet blivit en del av Jula holdingkoncernen tillsätts en ny vd för verksamheten.

– Det ska bli väldigt kul att bli en del av Jula holdingkoncernen och jag ser verkligen fram mot att få möjlighet att utveckla verksamheten på Jula hotell och konferens, säger Mikaela Grundström i pressmeddelandet.