Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medium till Skövde: Jag kallar mig "ljusarbetare"

I april öppnar Ljusstjärna och Handpå! i nya lokaler centralt i Skövde. De har sedan tidigare verksamhet i Timmersdala och erbjuder bland medium, medial och andlig vägledning, healingbehandlingar, husreningar, upplevelser från tidigare liv, djurkommunikation och massage. – Jag har haft den här gåvan sedan jag föddes, säger Linda Brodin.

Under flera år hade hon sin massageverksamhet i lägenheten, men sedan uppenbarade sig möjligheten i Timmersdala.

– Jag har ändå sneglat lite mot Skövde, så en dag ringde en företagare och frågade om jag ville ha hennes lokal. I det läget bestämde jag mig för att satsa, fortsätter Linda.

Hennes kunder består många gånger av personer som hamnat vilse livet och behöver guidning och lite hjälp till självkännedom.

– Jag gör också en del healingbehandlingar via telefon och det fungerar utmärkt även på distans, menar Linda.

Satsningen innebär också att man håller olika former av utbildningar.

– Jag samarbetar med Anders Sjödin på företaget Handpå!, som också sysslar med behandlingar av det här slaget. Men jag kommer vid olika tillfällen exempelvis att bjuda in även andra medium, konstaterar ägaren.

Verksamheten har en mycket stor bredd på det här området.

Klassisk massage, djupgående massage, terapeutisk massage, avslappningsmassage, taktil massage och healingmassage.

Stjärnkod-healing, Lemurisk healing, shamansk healing, Reconnective Healing, djurkommunikation och healing, inblick i tidigare liv, medium – medial och andlig vägledning, sin inre mediala resa, husrensning – rening av energier och andar i ditt hem och olika kurser.

– Jag arbetar heltid i min verksamhet som massageterapeut, medium, reinkarnationsterapeut och utför diverse healingbehandlingar. Jag har också tidigare varit anställd som medium på en av Sveriges största mediala telefonlinjer, berättar Linda.

Hon kallar sig själv för ljusarbetare och slår snart upp portarna i centrala Skövde.

Anders Sjödin och Linda Brodin kallar sig själva för ljusarbetare och inom kort öppnar de i en ny lokal i centrala Skövde.

Ljusstjärna utför en mängd olika typer av healing och håller också olika kurser.