Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matbar namnet på Beckmans lilla nya i Vasaporten

Matbar. Så kommer Karl-Johan Beckmans nya restaurang i Vasaporten att heta. Det framgår av ett inlägg på Hållbars facebooksida.

Som tidningen redan berättat står Karl-Johan Beckman i begrepp att utvidga verksamheten i Vasaporten med en restaurang i gatuplanet, mot Storgatan. När han då berättade om sitt projekt hade han inte bestämt vad den nya anläggningen skulle heta, men det har han alltså gjort nu.

I ett facebookinlägg avslöjar Beckman att baren/restaurangen kommer att få namnet Matbar och beskriver den samtidigt som ”en bar som serverar mat, vin, drinkar och härligt häng från lunch till kväll”.

Av inlägget går också att utläsa att man tänker ha en meny som ”ska bestå av gamla klassiker i nya tappningar tillsammans med ett hållbart tänk vad gäller råvaror och utbud”. Man talar också om ”säsongernas variation” och att det ska ”finnas något för alla”.

Någon exakt tidpunkt för öppnandet anges inte i inlägget. Beskedet är dock att den nya restaurangen kommer att vara färdigställd för att öppnas under våren.