Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra ungdomar anhållna efter stöld på Resecentrum

Fyra pojkar mellan 15 och 19 år greps på tisdagskvällen misstänkta för grov stöld och olaga hot på Resecentrum i Skövde. En tonårspojke blev bestulen på sina hörlurar.

De fyra pojkarna stal hörlurarna från en pojke och ska även ha försökt att ta hans mobiltelefon, men utan att lyckas. Enligt polisen ska de misstänkta och den målsägande troligen inte vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Händelsen utspelades vid 19-tiden på tisdagen och inledningsvis betraktades händelsen som ett rån. Ett par timmar senare meddelade polisen att ärendet i stället utreds som grov stöld och olaga hot. Under kvällen kunde fyra misstänkta personer gripas.

– De fyra pojkarna blev anhållna under natten misstänkta för grov stöld och olaga hot, säger Mikael Jansson, stationsbefäl på Skövdepolisen på onsdagsmorgonen.