Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Live 11:00: Så många har covid-19 i din kommun

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Har antalet fall av covid-19 ökat? Hur ser det ut i din kommun? Följ vår livesändning så får du svaret om utvecklingen i regionen.

Sedan pandemin nådde Sverige och Västra Götaland har Västra Götalandsregionen hållit information en gång i veckan om utvecklingen. Med anledning av midsommarhelgen hålls den informationen i dag, och I dag är också sista gången före semesteruppehållet som denna typ av information kommer att hållas. Regionen kommer givetvis fortsatt att informera om läget, men inte via livesändningar som senaste månaderna.

Sändningen startar klockan 11 och då kan du här i realtid ta del av den senaste informationen om hur Västra Götalandsregionen hanterar covid-19.

Medverkar gör Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande, Ann Söderström, hälso- och sjukvårdsdirektör, Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare, Lars Backström, vd Västtrafik